duminică, 7 iunie 2009

Tiganii, o specie pe cale de disparitie, au ramas doar RROMII (ar fi o diferenta)


O problema foarte mare in Romania este reprezentata de tigani ! si de cum sun ei priviti.
Sa ne fie foarte clar un aspect :Tiganii adevarati, sunt oameni cu obiceiuri, muzica, traditie, si muncitori.
Asa erau odata, insa acum prea putini exista.Acum gasesti tigani "smecheri", cutite, tricouri nike si papuci de guma, lanturi aurite, cu burtile pe afara in mijlocul Mall-ului.
Cine mai e ca ei ?Astia sunt tiganii de care se feresc controlorii in tramvai sau autobuz, astia sun tiganii de care te feresti pe strada, astia sunt tiganii camatari.
Nu inteleg o chestiune : Cand tiganii ajung peste hotare, Europa ii considera romani. Astfel ne catalogheaza pe toti, si rusinea creste.Cand insa acestia sunt in Romania, si te iei de ei, Europa ii considera tigani, deci minoritari, deci discriminare !!M-am saturat sa imi fie frica in propria tara de o natiune ce nu produce absolut nimic !!! S-au gasit cu totii aici, si mai mult au si partid, si rege si primar.... UNDE NAIBII SUNTETI DRAGII MEI ROMANI ?
Ne manca viermii ...e tara nimanui ?
Si unguri si maghiari haideti cu totii aici, caci e loc destul !! Chinezi, arabi, talibani ...va asteptam cu bratele deschise caci suntem un popor primitor . Ne trebuie o lege care sa clarifice situatia!
Orice individ cu nationalitate straina, sa fie expulzat, daca locuieste nejustificat in Romania, mai mult de "x"-luni, fara carte de munca, fara locuinta, fara buletin, si/sau recidivist.Gata cu parazitii tarii. Esti turist ori ajuti comunitatea ! Doamne cati tigani stau in apartamente fara drept, cersesc in Europa, se dau drept romani, te fura in aglomeratii, asculta muzica la telefon dat tare, mizeria creste unde tiganul sta.....si asta sub ochii nostri !!!

3 comentarii:

Anonymous Iulian-1989 a spus...

Mizerie de oamnei. La munca cu ei !!! sa serveasca tara la santuri si drumuri. Ce mana ieftina ar fi !

6/08/2009  
Anonymous Revo a spus...

Jos cu tiganii, tara romanesca plina de tigani, unguri si maghiari, si vorba lui Dominus, mai vor si partdie si primrii ...DEZASTRU ...

6/08/2009  
Anonymous DANIELITO a spus...

Daca ne scapi de tigani, eu sunt 1000 % cu tine !

6/08/2009  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire